ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ

ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ '40

ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΙΘΟΠΟΥΛΟΣ"

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συγχαίρει τον Γιώργο Λεβιθόπουλο για την παρουσία του Αρχείου στις εκδηλώσεις του στρατού και του επισημαίνει ότι η γενιά η δική του μπορεί να διαδραματίσει πολύ μεγάλο ρόλο για την κοινωνία και την πατρίδα.











Ευχαριστούμε τους "τεθωρακισμένους" για τα πολύ καλά λόγια τους σχετικά με το Αρχείο μας.

Εμείς επράξαμε μόνο το καθήκον μας. Και θα συνεχίζουμε να το πράττουμε. Ως αμοιβή μας κρατάμε τις εντυπώσεις των αξιωματικών της 8ης Μεραρχίας που επισκέφτηκαν την έκθεση και δήλωσαν απερίφραστα ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει γίνει ξανά στα Ιωάννινα.


Από το Αρχείο







Ο αντιστράτηγος κ. Σεραφείμ Παπαποστόλου, από τους εκλεκτούς φίλους του Αρχείου Ελληνικών Γραμμάτων "Γεώργιος Λεβιθόπουλος" ξεναγεί συναδέλφους του και άλλους παρευρισκομένους στα εκθέματα του Αρχείου (στην φωτό πρωτότυπος αγγλικός χάρτης της Αθήνας, της αντικατασκοπείας)



Ξεναγούμενος ο υποστράτηγος απευθύνει πρόσκληση στο Αρχείο να κάνει έκθεση και στην Στρατιωτική Λέσχη της Καβάλας







Ο διοικητης Στρατιάς αντιστράτηγος κ. Φλώρος και ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ αντιστράτηγος κ. Παπαδόπουλος με τον Γεώργιο Λεβιθόπουλο τέταρτη γενιά του Αρχείου





Πολύ τιμητική η αναφορά στο Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων "Γεώργιος Λεβιθόπουλος" κατά την τελετή στο Μνημείο Πεσόντων από τον αντιστράτηγο ε.α. Χαράλαμπο Μεντεσίδη





Στιγμιότυπα από την επίσημη δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών



Στιγμιότυπα από την επίσημη δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών